Σχετικά με τη Vivlioniki και εμένα

H Vivlioniki είναι ένα ιστολόγιο σχετικά με τα βιβλία, που έχουν γραφτεί για τη Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον με αυτόν τον σκοπό ξεκίνησε! Λογοτεχνικά, ιστορικά, μελέτες, λευκώματα, κείμενα γενικά, στα οποία η Θεσσαλονίκη είναι παρούσα, άλλες φορές σαν πρωταγωνίστρια, άλλες φορές απλά ως σκηνικό. Κάποια από τα βιβλία μπορείτε να τα βρείτε εύκολα στα βιβλιοπωλεία, άλλα είναι εκτός κυκλοφορίας.

Μέσω των αναρτήσεων θέλω να παρουσιάζω τα βιβλία. Δεν είμαι κριτικός λογοτεχνίας, οπότε δεν μπορώ να πω ότι ασκώ κριτική στα κείμενα των συγγραφέων. Λέω μόνο αν κάτι μου αρέσει ή όχι σύμφωνα με προσωπικά κριτήρια.

Εγώ ονομάζομαι Γιώργος Μπασαγιάννης. Γεννήθηκα, μεγάλωσα, σπούδασα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Κατά τα άλλα δηλώνω πολίτης του κόσμου, αφού στην Ελλάδα, ό,τι δηλώσεις είσαι!

Εύχομαι να σας αρέσουν αυτά, που θα βρείτε εδώ μέσα! Για ερωτήσεις, προτάσεις και κριτικές, μπορείτε να στείλετε email στο vivlioniki@gmail.com. Επίσης αν θέλετε μπορείτε να γίνετε και μέλος της ομάδας που έφτιαξα στο Facebook με τίτλο Βιβλιονίκη-Vivlioniki.

Ευχαριστώ για την επίσκεψη!

2 responses to “Σχετικά με τη Vivlioniki και εμένα

  1. ΚΩΣΤΑΣ

    Κύριε Μπασαγιάννη, θερμά συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας Vivlioniki.

    Αξιέπαινη και πολύτιμη είναι και η προσφορά σας στους Θεσσαλονικείς, μιας και τους δίνετε την ευκαιρία να έχουν εύκολα και συγκεντρωτικά το έργο συγγραφέων της Θεσσαλονίκης.

    Ενημερωτικά σας λέω ότι κι εγώ έχω συγγράψει τρία βιβλία τοπικής ιστορίας που αναφέρονται σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Διανέμονται δωρεάν και είναι ήδη ανεβασμένα στο διαδίκτυο.
    Για ευνόητους λόγους δεν θα βάλω εδώ το λινκ. Αν μου επιτρέπετε μπορώ να σας το στείλω με μαίηλ, με τα προσωπικά μου στοιχεία, κι από εκεί και πέρα ό,τι εσείς κρίνετε.

    Με εκτίμηση, σεβασμό και θαυμασμό στην εξαίρετη προσφορά σας!

    Κώστας Κ.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.